Burak Deniz'in Partneri Melisa Şenolsun Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Burak Deniz'in Partneri Melisa Şenolsun Kimdir?

Burak Deniz\'in Partneri Melisa Şenolsun Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile birlikte bir giyim markasının tanıtımı için kamera karşısına geçen oyuncu Melisa Şenolsun kimdir?

14.09.2018 16:20  Güncelleme: 16:50

Bir giyim markasının tanıtım reklamı için kamera karşısına geçen 'a, oyuncu Burak Deniz eşlik edecek. Çekilecek tanıtım reklamı, adeta bir gençlik dizisi tadında olacak.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

, 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Babası gümrük müşaviri annesi ise ev hanımı olan Şenolsun'un,bir ablası ve Efecan Şenolsun adında oyuncu olan bir de abisi var. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi'nden mezun olan oyuncu, daha lisedeyken Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Şuan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okuyor.

Burak Deniz'in Partneri <a class='keyword-sd' href='/melisa-senolsun/' title='Melisa Şenolsun'>Melisa Şenolsun</a> Kimdir?

''KİRALIK AŞK'' DİZİSİNİN ARDINDAN BAŞROLDE OYNADI

, 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Hande rolünde oynadı. 2015 yılında "Kiralık Aşk" dizisinde rol aldı. Bu dizide ise Sude İplikçi karakterini canlandıran güzel oyuncu,ardından ''Umuda Kelepçe Vurulmaz'' dizisinde Ceren karakteriyle başrolde yer aldı.

Burak Deniz'in Partneri Melisa Şenolsun Kimdir?

EN SON PROJESİ ''BABAM'' FİLMİ

Genç yetenek , 2016 yılında "Quills-Tüy Kalemler" adlı tiyatro oyununda Erdal Beşikçioğlu ile birlikte rol aldı. 2017 yılında yönetmenliğini Nihat Durak'ın yaptığı "Babam" adlı sinema filminde Feride karakterine can verdi.

Son Dakika Güncel Burak Deniz'in Partneri Melisa Şenolsun Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement