Burdur - Bakan Taner Yıldız, Uşak'ta Partisini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Burdur - Bakan Taner Yıldız, Uşak'ta Partisini Anlattı

Burdur - Bakan Taner Yıldız, Uşak\'ta Partisini Anlattı

Bakan Taner Yıldız, Uşak'ta partisini anlattı (2) BURDUR'DAKİ TEMASLARI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uşak'tan Burdur'a geçti ve Kemer İlçesi'nde düzenlenen 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması ödül törenine katıldı.

10.05.2015 00:03

Bakan Taner Yıldız, Uşak'ta partisini anlattı (2)

BURDUR'DAKİ TEMASLARI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uşak'tan Burdur'a geçti ve Kemer İlçesi'nde düzenlenen 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması ödül törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Taner Yıldız, "Günde ortalama 6 saat televizyon izliyor, 3 saat internete bakıyor ama 1 dakika kitap okuyoruz. Japonya bizim nüfusumuzun yaklaşık 2 katı, orada 1 yıl içerisinde 4.2 milyar kitap basılıyor, Türkiye'de ise 23 milyon basılıyor. Bizde 3 bin civarında tiraj varken orada 100 bin civarında tirajlar yapılıyor" dedi.

Ak Parti iktidarının bütçede eğitime birinci sırada yer verdiğini anlatan Bakan Yıldız, "90 milyar liraya yakın bütçemiz var eğitimde. Büyüyen Türkiye'nin, büyüyen kitap okumasıyla beraber her birimizin bu manada görevler yapması lazım" diye konuştu.

Bakan Yıldız, konuşmasının ardından kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Bakan Yıldız, 2012 yılında inşaatına başlanan Kemer Hükümet Konağı'nın açılışını da yaptıktan sonra İmam Hatip Lisesi'nin temel atma törenine katılmak üzere Bucak'a geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Bakan Taner Yıldız, Uşak'ta Partisini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement