Demirel'in Anıt Mezarına Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Demirel'in Anıt Mezarına Ziyaretler Sürüyor

Demirel\'in Anıt Mezarına Ziyaretler Sürüyor

Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'de toprağa verilen 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in anıt mezarına ziyaretler sürüyor.

29.06.2015 15:19

Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'de toprağa verilen 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in anıt mezarına ziyaretler sürüyor.Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren, memleketi Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'de 20 Haziran'da toprağa verilen 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Çalca Tepe'deki anıt mezarına ziyaretler devam ediyor. Demirel'in güllerle süslenen, jandarma korumasındaki mezarlığı Türkiye'nin birçok yerinden gelenler tarafından ziyaret ediliyor. Demirel için anıt mezarın başında dua edenler, anıt mezarın yanındaki özel deftere de Demirel'le ilgili duygularını yazıyor.

Demirel'in mezarını ziyaret etmek için Alanya'dan geldiğini söyleyen Melahat Atasever, Demirel'in vefatından dolayı çok üzgün olduğunu belirtirken, "Allah nur içinde yatırsın. Allah rahmet eylesin. Gençlerin de ilgisi, saygısı çok güzel" dedi.

Defnedildiği ilk günlerde anıt mezarın üzerinde duran, Demirel'in efsaneleşen fötr şapkasının ise Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ne konulduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demirel'in Anıt Mezarına Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement