Denizli Kazada Ölen İki Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Denizli Kazada Ölen İki Arkadaş Toprağa Verildi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde trafik kazasında ölen Emre Soytekin ve Tarkan Çetinbay, cenaze töreniyle toprağa verildi.

15.04.2019 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde trafik kazasında ölen Emre Soytekin ve Tarkan Çetinbay, cenaze töreniyle toprağa verildi.

Kaza, dün (pazar) saat 03.00 sıralarında, Bahçelievler Mahallesi Ali Dartanel Caddesi'ndeki kavşakta meydana geldi. Emre Soytekin (26), yönetimindeki 20 GK 694 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil savrulup, takla attı. Refüjdeki iki ağaca çarparak durabilen otomobil, demir yığınına döndü. Otomobil sürücüsü ve yanındaki 2 kişi, araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücü Emre Soytekin ile yanındaki Tarkan Çetinbay (24) ve Metehan Bitiktaş'ı (26) sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkardı. Bitiktaş Denizli Devlet Hastanesi'ne, diğer iki yaralı ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılardan sürücü Soytekin ile Çetinbay, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Bitiktaş'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İKİ ARKADAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kazada ölen çocukluk arkadaşı Emre Soytekin ve Tarkan Çetinbay, son yolculuklarına da birlikte uğurlandı. Soytekin ve Çetinbay için bugün Merkezefendi ilçesi Şirinköy Mahallesi'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine, her iki ailenin de çok sayıda yakını katıldı. Törende evlatlarını kaybetmenin acısını yaşayan Emine-Resul Soytekin ve Şirin- Ziya Çetinbay çiftleri, gözyaşı döktü. Cenazeler için ilk olarak Demler Camisi önünde helallik alındı, dualar okundu. Helallik alınmasının ardından Soytekin ve Çetinbay'ın cenazeleri, omuzlara alınarak Şirinköy Mahalle Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta öğle namazına müteakip kılınan namazının ardından Soytekin ve Çetinbay gözyaşları arasında toprağa verildi. Emre Soytekin'in nişanlı olduğu ve temmuz ayında düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Denizli Kazada Ölen İki Arkadaş Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Kazada Ölen İki Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement