Doğan, Kur'an-ı Kerim'i Anlattı - Son Dakika
Güncel

Doğan, Kur'an-ı Kerim'i Anlattı

Doğan, Kur\'an-ı Kerim\'i Anlattı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde düzenlenen ramazan etkinliklerine katılan Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan, 'Kur'an-ı Kerim' konulu sohbet düzenledi.

07.07.2015 13:20

Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde düzenlenen ramazan etkinliklerinde düzenlediği sohbette katılımcılara 'Kur'an-ı Kerim'in gönderiliş gayesi' konusunda bilgiler aktardı.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği Ramazan Etkinliklerine konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

KaraköprüAmfi Meydanı'nda düzenlenen dini sohbete; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Karaköprü'lü vatandaş katıldı.

Program ilk olarak Kur'an tilaveti ile başladı. Ardından kısa konuşma yapan İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; "Ramazan ayımızın ortasındayız. İnşallah bu mukaddes ayların toplumumuz, ülkemiz açısından birlik, beraberlik, kaynaşma ve barışa vesile olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte Ülkemizin daha ileriye gitmesi açısından, ilimizin selameti açısından kardeşlik hukukumuzun bozulmamasını temenni ediyorum. Çok değerli hocamız Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan, bizim yetişmemizde emeği olan bir hocamız. Bugünde sağ olsun hiçbir şey beklemeden bilgisini, donanımını, engin tecrübesini sizlerle paylaşmak için Karaköprü'müze misafir oldu" dedi.

Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan sahneye çıktı. Ağırlıklı olarak ramazan ayı ve Kur'an-ı Kerim'in insanlığa gönderiliş gayesinden bahseden Prof. Dr. Doğan, paylaştığı dini bilgilerle Karaköprü'lülere unutulmaz bir gece yaşatarak gönüllerini fethetti. Program sonunda Belediye Başkanı Çiftçi, Prof. Dr Doğan'a çiçek ve plaket takdim etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Doğan, Kur'an-ı Kerim'i Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement