Dünya Pilotlar Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Pilotlar Günü

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, "Dünya Pilotlar Günü" dolayısıyla bir video hazırladı.

26.04.2016 19:23

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, "Dünya Pilotlar Günü" dolayısıyla bir video hazırladı.

Kısa filmde, TSK'da görevli bir pilotun göreve çıkarken ailesiyle vedalaşması ile aile fertlerinin "bekleme" ve "kavuşma" anlarındaki duyguları yansıtılıyor.

"Bir Aileden Fazlası Türkiye Seninle-Dünya Pilotlar Günü Kutlu Olsun" adıyla Youtube'a yüklenen görüntüde pilotun, görev dönüşünde eşi ve küçük kızının özlemle kendisini karşılaması sırasında, "Döndüğünde bil ki bir aileden fazlası bu vatan seninle" mesajı aktarılıyor.

Görüntüyle birlikte paylaşılan mesajda şu ifadelere yer veriliyor:

"Çağdaş şövalyeler gibi görev yapan pilotlarımızın milletimizin huzur ve güvenliği, bölgemizin barış ve istikrarı, dünyanın dört bir yanında felakete uğramış insanların acılarının hafifletilmesi için özveriyle icra ettiği başarılı görevler, övünç ve şeref tabloları olarak havacılık tarihimize geçmiştir.

Türk havacıları, başarılarıyla milletinin gurur kaynağı olmaya devam edecek ve havacılık ekolümüzü dünyaya örnek hale getirecektir.

Özgür semalarda sonsuz devriye uçuşu yapan aziz hava şehitlerimizi rahmetle anar; mavi göklere gönül veren ve havacı olmanın gururunu yaşayan tüm arkadaşlarımızın Dünya Pilotlar Günü'nü kutlar; emniyetli uçuşlar dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Pilotlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement