Dünyanın Evita ile Tanıdığı Paloma San Basilio 25 Nisan'da İş Sanat'ta - Son Dakika
Güncel

Dünyanın Evita ile Tanıdığı Paloma San Basilio 25 Nisan'da İş Sanat'ta

İş Sanat'ta dünya müziği serisinin nisan ayındaki konuğu İspanyol müziğinin en önemli isimlerinden diva Paloma San Basilio olacak.

14.04.2014 14:38

İş Sanat'ta dünya müziği serisinin nisan ayındaki konuğu İspanyol müziğinin en önemli isimlerinden diva Paloma San Basilio olacak.Dünyanın Evita ile tanıdığı Paloma San Basilio 25 Nisan'da İş Sanat'ta müzikseverlerle buluşacak.

Müzik kariyerine 1975 yılında ilk albümü Sombras ile adım atan San Basilio, 2003 yılında Latin Grammy Ödüllerinde "Yılın Yapımcısı Ödülü"ne layık görülen ve aynı zamanda Plácido Domingo, Luis Miguel, Paul Anka, Engelbert Humperdinck gibi aralarında birçok ünlü ve başarılı isimlerle çalışan yapımcı Bebu Silvetti'nin Secretos adlı parçasıyla İspanya listelerinde hızlı bir şekilde zirveye yükseldi.Bu yükselişten üç yıl sonra İsveç'te düzenlenen 1985 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Juan Carlos Calderón'un La Fiesta Terminó adlı şarkısını seslendiren İspanyol sanatçı, Eurovision tarihinde ülkesini en iyi temsil eden şarkıcılardan biri oldu.Plácido Domingo ve José Carreras gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği düetlerle uluslararası arenada ses getiren usta sanatçı 2006 yılında Latin Grammy "Yaşam boyu Başarı Ödülü"ne layık görüldü. 30'u aşkın albüm çıkaran Paloma San Basilio müzik kariyerini oyunculukla pekiştirerek 1980 yılında Andrew Lloyd Weber'in Evita isimli müzikalinde Evita rolünü canlandırdı.

40 yılı aşkın müzikal yolculuğunu anlattığı 2 yıllık uzun bir veda turnesi ile tüm dünyayı fetheden Paloma San Basilio'nun şarkılarını müzikseverler Türkiye'de ilk kez dinleme fırsatına sahip olacaklar. SAaat 20.00'de başlayacak konserde bilet fiyatları 120 ile 75 TL arasında değişiyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dünyanın Evita ile Tanıdığı Paloma San Basilio 25 Nisan'da İş Sanat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement