Dursunbey'de Yangın - Son Dakika
Güncel

Dursunbey'de Yangın

Dursunbey\'de Yangın

Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Mıcırlar Mahallesinde samanlıkta çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile evlere de sıçradı.

14.07.2015 10:21

Balıkesir'in Dursunbey İlçesine bağlı Mıcırlar Mahallesinde samanlıkta çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile evlere de sıçradı.

Dursunbey'e bağlı Mıcırlar mahallesinde bir şahsa ait samanlıkta başlayan yangın rüzgarın etkisi ile evlere sıçradı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Yangına su tankerleri ve hortumlar ile müdahale eden mahalle sakinleri alevlere müdahalede yetersiz kalınca hemen itfaiyeyi aradı.

İhbarın ardından kısa sürede Mıcırlar Mahallesine ulaşan İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı. Yangın söndürme çalışmalarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dursunbey grup amirliği ait itfaiyeler, Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler müdahale etti.

İtfaiyelerin de gelmesi ile yangının kısa sürede kontrol altına alındığı öğrenilirken yangında samanlığın tamamen yandığı samanlık bitişiğindeki iki evinde büyük çapta maddi hasar gördüğü bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dursunbey'de Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement