Ege Üniversitesi 3 Gün Tatil Edildi - Son Dakika
Güncel

Ege Üniversitesi 3 Gün Tatil Edildi

Ege Üniversitesi'nde Fırat Çakıroğlu'nun ölümü, yedi öğrencinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayların ardından okulda 3 gün süreyle tatil ilan edildi.

21.02.2015 17:39  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi'nde Fırat Çakıroğlu'nun ölümü, yedi öğrencinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayların ardından Ege Ünivesitesi Senatosu bugün olağanüstü toplandı. Senato olaylar nedeniyle Ege Üniversitesi'nin tüm fakülte, yüksek okullarında 23 Şubat Pazartesi, 24 Şubat salı ve 25 şubat çarşamba günlerini tatil ilan etti. Senato ayrıca olaylar nedeniyle üzüntülerini bildirip, herkesi sağduyuya çağırdı.

NE OLMUŞTU?

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iki gündür süren gerginliğin büyümesiyle çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu isimli öğrenci yaşamını yitirirken, bir öğrenci bıçaklanarak ağır yaralandı.

KARŞIT GÖRÜŞLÜ 300 ÖĞRENCİ BİRBİRİNE GİRDİ

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde, karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iddiaya göre 2 gündür gerginlik yaşanıyordu. Cuma günü akşam saatlerinde gerginliğin büyümesi üzerine kavga başladı. Yaklaşık 300 öğrencinin karıştığı kavgada, bıçak, sopa ve taş kullanıldı. Kavga sırasında 2 öğrenci bıçakla ağır yaralanırken, çok sayıda öğrenci de hafif şekilde yaralanmıştı.

ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Durumun bildirilmesi üzerine kampüse çok sayıda ambulans yönlendirilirken, çevik kuvvet polis ekipleri kampüse girerek olaya müdahale edip grubu ayırdı. Ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

MHP RESMİ TWİTTER HESABINDAN BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi twitter hesabından Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için başsağlığında bulunuldu.

Ege Üniversitesi 3 Gün Tatil Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ege Üniversitesi 3 Gün Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • vanlı: Ben kayseri de ülkücüler yüzün de okulu bıraktım sürekli bizi tehtit ediyorlardı saldırıyolardı 11 43 Yanıtla
  • hasan s.: Ülkücüler olmasa CHP-AKP'liler ne yapacak ? 2 partiyede oy verenlere bakın hepsi hanım evladı eli silah tutmayı bilmeyen aile çocuklarından oluşuyor. Ama ülkücüler pkk'lılara taviz vermiyor en ufak yanlışlarında cezalarını kesiyor. 22 18 Yanıtla
  • Mr pr: Hesabı sorulacak 24 9 Yanıtla
  • .........: Bu acı 3 günde unutulurmu sanıyosun ey aciz okul yönetimi!! 20 7 Yanıtla
  • izmirli vatandaş: Teröristleri korumak için okul tatil ediliyor resmen! Bırakın da öğrencilerin arasına karışmış teröristler deşifre edilsin ve halk gerekeni yapsın! Teröristi, halktan koruyan bir devlet haline geldik. Yuh artık. . ! 16 9 Yanıtla
  • ANTİ FAŞiST: Ölen ırkçı ülkücü faşistin biri. Kahrolsun faşizm 5 20 Yanıtla
  • ÖMER: O PKK SEMPATİZANI HAİNLERİN ÜNİVERSİTELE İLİŞKİSİNİ KESMESSENİZ SİZLERE YAZIKLAR OLSUN. 16 8 Yanıtla
  • Vatansever: EY TÜRK SİLKELEN VE KENDİNE GEL!! 11 3 Yanıtla
  • ARİF: KAHROLSUN PKK SEMPATİZANLARI FAŞİST IRKCILARI ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN ÜLKÜCÜ KARDEŞİMİZİN. 10 3 Yanıtla
  • giresun: bu zamanlar ülkücülerin zamanları, hazırlanın akıllı olun, dikkatli olun ülküdaşlarım, hepinize davamızda allah kolaylık versin. kesinlikle pkk ve yandaşlarına geçit olmayacaktır. türkiye türklerindir. 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement