Egesem'den Belgesel Film Yapım Teknikleri Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Egesem'den Belgesel Film Yapım Teknikleri Eğitimi

EGESEM, belgesel film yapımı konusuna ilgi duyan, yeteneklerini sınamak isteyen, profesyonel seviyede bir film çalışmasında bulunmak isteyenler için "Belgesel Film Yapım Teknikleri" eğitimi verecek

19.12.2014 15:52

Katılımcı sayısının sınırlı olduğu eğitimin kayıtları www.egesem.org adresinden ve (232) 483 53 64 nolu telefondan yapılabiliyor.

EGESEM, film yapım becerisini profesyonel anlamda geliştirmek isteyenler için açtığı "Belgesel Film Yapım Teknikleri" eğitimi 10 Ocak 2015'te başlıyor. Eğitimde, belgesel film yapımı, uygulamalı senaryo çalışması, kamera - ışık teknikleri, film yapım prodüksiyon ve yapım sonrası sayısal film kurgusu gibi derslerin yanı sıra, atölyede senaryo yazımı, kameralar, kamera kullanımı, objektifler, filtreler, çekim uygulamaları, ışık, ses, video art, kurgu yöntemleri, film okuma, belgesel ve kısa film çekimi gibi konular aktarılacak.

Kurs Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu'nda cumartesi günleri 16.30-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Toplamda on hafta süren eğitimin sonunda "Katılım Belgesi" verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Egesem'den Belgesel Film Yapım Teknikleri Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement