Engelli Gençler Sıra Gecesinde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Engelli Gençler Sıra Gecesinde Eğlendi

Şanlıurfa ve Kayseri'den Kuşadası Davutlar Gençlik Kampı'na gelerek 7 günlük tatil yapan engelliler aileleri ile birlikte sıra gecesinde gönüllerince eğlendi.

05.09.2014 12:34  Güncelleme: 16:07

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, programda yaptığı açıklamada, son yıllarda engellilere yönelik bu tür imkanlar oluşturulmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın da Şanlıurfa ve Kayseri'den Kuşadası Davutlar Gençlik Kampı'na 2 grubun geldiğini belirtti.

Yaz dönemi gençlik kampının bitimiyle 3 dönem boyunca kampın engellilere tahsis edildiğini kaydeden Akın, "Engelli arkadaşlarımızın burada kaldıkları süre boyunca yeme, içme ve konaklama ihtiyaçları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın burada böyle bir eğlenceye ihtiyaçları olduğunu gördük. Onları buradan memnun uğurlamak için devletimiz her türlü imkanı sağlamaktadır. Kendilerini mutlu görmek bizleri onurlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Engelli gençler aileleri ile birlikte, kamp etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sıra gecesinde çiğ köfte yoğurup türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelli Gençler Sıra Gecesinde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement