Fabrikada, Tiyatro Oyunlu İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Fabrikada, Tiyatro Oyunlu İş Güvenliği Eğitimi

Fabrikada, Tiyatro Oyunlu İş Güvenliği Eğitimi

2006 yılından bu yana faaliyet gösteren HL İnci Alüminyum Fabrikası Yönetimi, çalışanlarını, işçi sağlığı ve güvenliği konusunda eğitmeye devam etti.

23.04.2013 14:16  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üretime bir gün ara verilen fabrikada, profesyonel tiyatrocular tarafından iş güvenliği konulu oyun sergilendi. Çalışanlar tarafından davranış odaklı ödüllü oyunlar oynandı, planlı bakım faaliyetler paylaşıldı. Çalışanlar ayrıca proses risk değerlendirmeleri konusunda bilgilendirildi.

Eğitimin ardından HL çalışanları kızılay'a kan bağışladı. 167 çalışan ise sigarayı bırakma sözü vererek form doldurdu. Düzenlenen bilgi yarışmasında başarılı olan 50 çalışana da LCD televizyon, müzik seti, bilgisayar ve cep telefonu verildi. Çalışanlar eğitimin ardından işçi sağlığı ve güvenliği konusunda daha dikkatli olacaklarına ilişkin söz verdi.

Hayes Lemmerz Jantaş ve HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, "İşçi sağlığı ve güvenliği bizim için çok güvenli. Bu konuda çok büyük aşama kaydettik, büyük yatırımlar yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Fabrikamızın bir gün üretim yapmaması yaklaşık bir milyon liralık zarar demek. Bu da porsonelimize verdiğimiz önemin bir göstergesi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fabrikada, Tiyatro Oyunlu İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement