Fethiye'de Fetö Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Fetö Operasyonu

Fethiye\'de Fetö Operasyonu

Fethiye'de FETÖ operasyonuMuğla'nın Fethiye İlçesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı iddiasıyla kapatılan Fethiye İş Adamları Derneği'nin (FETİAD) başkanı B.S.'nin (Bilal Sancar) (42) evinde, akaryakıt istasyonunda ve mobilya mağazasında arama yapıldı.

24.07.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de FETÖ operasyonu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı iddiasıyla kapatılan Fethiye İş Adamları Derneği'nin (FETİAD) başkanı B.S.'nin (Bilal Sancar) (42) evinde, akaryakıt istasyonunda ve mobilya mağazasında arama yapıldı.

Darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Fethiye ve Seydikemer'de faaliyet gösteren FETİAD kapatıldı. FETÖ'ye finans sağladığı öne sürülen derneğin başkanı B.S. ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri B.S.'nin Fethiye'deki evi ile Seydikemer'deki mobilya mağazası ve akaryakıt istasyonuna eş zamanlı operasyon yaptı. Ev ve akaryakıt istasyonunda arama yapan ekipler, mobilya mağazasındaki bilgisayar kasalarına el koydu.

B.S.'nin darbe girişiminin ardından mobilya mağazasını satılığa çıkardığı, ancak satış işleminin henüz gerçekleşmediği kaydedildi. 20 çalışanı bulunan mobilya mağazasını mühürlemeyen polis, çalışanların işsiz kalmaması için faaliyetlerine devam etmesine karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Fetö Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement