Nikah dairelerinde 14 Şubat yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Nikah dairelerinde 14 Şubat yoğunluğu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bir çiftin nikahını kıyması Evlenen çiftler detay Evlilik cüzdanı takdimi Yaşar Gözek de Elif Mirza çifti ile röportaj Salon girişinde performans sergileyen çello ekibinden görüntü Beyza Ertuç ve Mehmet ayık çiftiyle röportaj Malatya'da da...

14.02.2022 16:21  Güncelleme: 18:11

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bir çiftin nikahını kıyması

Evlenen çiftler detay

Evlilik cüzdanı takdimi

Yaşar Gözek de Elif Mirza çifti ile röportaj

Salon girişinde performans sergileyen çello ekibinden görüntü

Beyza Ertuç ve Mehmet ayık çiftiyle röportaj Malatya'da da 17 çift evlenmek için Sevgililer Günü'nü tercih etti.

Nikah sarayına aileleriyle gelen çiftler nikahlarını kıydırdı, fotoğraf çektirdi, mutluluklarını paylaştı.

Nikah kıydıran çiftlerden Beyza Ertunç, AA muhabirine, 14 Şubat'ın her zaman kendileri için anlamlı ve önemli bir gün olduğunu belirterek, eşi Mehmet Ayık ile bugün evlenerek, 14 Şubat'ı evlilikle taçlandırmak istediklerini söyledi.

Mehmet Ayık da 14 Şubat'ın kendileri için özel, farklı bir gün olduğunu dile getirerek, "Her zamanki gibi 14 Şubat'ın önemine bir tane daha ekleyip nikahımızı da bugüne getirmek istedik. İki önemli günü bir arada yapmak istedik, o yüzden bugünü tercih ettik." dedi.

Yaşar Gözek de Elif Mirza çifti de 14 Şubat'ın daha anlamlı bir gün olması için nikah için bugünü seçtiklerini belirtti.

Çiftlerin nikahlarını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da yılın 365 gününü sevgi dolu geçirmelerini dileyerek, "Evlenecek ve evlenen çiftlere şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum. Tabii özellikle birbirlerine sabır, sadakat ve sevgilerini eksik etmesinler diyorum." diye konuştu.

Nikah dairelerinde 14 Şubat yoğunluğu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nikah dairelerinde 14 Şubat yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement