Genç Kıza Çarpıp Kaçan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Genç Kıza Çarpıp Kaçan Şahıs Yakalandı

Genç Kıza Çarpıp Kaçan Şahıs Yakalandı

Kocaeli'de dün akşam bir otomobilin çarptığı Sümeyye İlker isimli genç kız hayata veda etti. Şahıs, MOBESE görüntülerinden yakalandı.

20.10.2014 15:28  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde dün akşam bir otomobilin çarptığı 17 yaşındaki Sümeyye İlker hastanede öldü. Kazadan sonra olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsü, MOBESE kameralarındaki görüntüler sayesinde yakalandı.

ÇARPIP KAÇTI

D-100 Karayolu'nun Belediye binası yakınındaki Gölcük E-130 Karayolu ışıklarında yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Sümeyye İlker'e, Karamürsel yönüne giden beyaz renkli bir otomobil çarpıp kaçtı.

HASTANEDE HAYATA VEDA ETTİ

Ağır yaralanan genç kız kaldırıldığı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

KAMERADA YAKAYI ELE VERDİ

MOBESE kayıtları incelendiğinde, olay yerinden kaçan otomobilin plakasının 41 H 0661 olduğu anlaşıldı. Harekete geçen ekipler, aracın sürücüsü Doğan Ç.'yi gözaltına aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kıza Çarpıp Kaçan Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Nazan: Haberi görünce çok üzüldüm mekanı cennet olsun. Ailesine de ayrıca yüce RABBİM sabırlar versin 35 5 Yanıtla
  • nurullah: yakalansa nolacak he nolacakki ifadesini alıp bir gece nezarethanede kalıp ertesi gün savcılığa mahkemeye sevkedilip mahkemeye çıktıktan sonrada adliyeden elini kolunu sallaya sallaya hiç bir şey olmamış gibi çıkıyorlar daha iki öncede bizim burda oldu aynı olaydan Allah kimsenin başına vermesin insan öldürmek suçtan sayılmıyor artık millette en ufak şeyden gözünü kırpmadan bi insanın canına kastediyorlar 19 6 Yanıtla
  • gizli ad: km Allahramet eylesin öbür tarafta huzurlu yat yarabbim 1 0 Yanıtla

Advertisement