Göztepe'ye Kaleci Yavuz'dan İmza - Son Dakika
Güncel

Göztepe'ye Kaleci Yavuz'dan İmza

Göztepe\'ye Kaleci Yavuz\'dan İmza

Ptt 1'inci Ligi'nde zirveye oynayacak bir kadro oluşturma çabasındaki Göztepe, Trabzonspor'dan kaleci Yavuz Aygün'le el sıkıştı.

22.07.2016 15:22

Ptt 1'inci Ligi'nde zirveye oynayacak bir kadro oluşturma çabasındaki Göztepe, Trabzonspor'dan kaleci Yavuz Aygün'le el sıkıştı.

Trabzonspor'da futbola başlayan ve geçen sezon profesyonel olan 20 yaşındaki file bekçisi, sarı kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'da 3'üncü kaleci olarak görev alan Yavuz, 2015-16'da Süper Lig'de 1 defa forma şansı buldu. Trabzonspor'la mukavelesi sona eren ve yeni sezon için kulübüyle anlaşamayan genç kaleci için İzmir ekibi bonservis ücreti ödemedi.

Geçen sezon kaleyi dönüşümlü koruyan Gökhan ve Atacan'la yolları ayırıp Göktuğ'u takımda tutan Göztepe, daha önce Beşiktaş'tan kaleci Günay'ı da transfer etmişti.

SON MAÇ BERABERE

Göztepe'nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında 12 Temmuz'da başlayan Erzurum kampı sona erdi. Kamptaki ilk hazırlık maçında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen sarı kırmızılı ekip, ikinci sınavında perşembe akşamı karşılaştığı Gürcistan ekibi Dinamo Batumi ile 0-0 berabere kaldı.

Teknik direktör Okan Burak, oyuncularının ağır antrenman temposundan yorgun düştüğünü, lige hazır gireceklerini dile getirdi. Pazartesi günü İzmir'de toplanacak olan Göztepe, perşembe günü Bolu'da kampa girecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'ye Kaleci Yavuz'dan İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement