Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, seçim gezilerini Rize'nin Çayeli ilçesinde sürdürdü.

26.03.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, seçim gezilerini Rize'nin Çayeli ilçesinde sürdürdü.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı doğum yeri olan Rize'nin Çayeli İlçesi'nde partisinin belediye başkan adayına destek vermek için bir miting düzenledi. Çayeli Meydanı'nda düzenlenen mitingde Yazıcı'nın konuştuğu sırada ilçedeki MHP'nin belediye başkan adayının kiraladığı planör birkaç tur Yazıcı'nın üzerinden geçti. Partililer yuhalayarak "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde sloganlar attılar. Yazıcı bunun üzerine Partililere "Biz sizsiz uçmayız. Biz sizi uçuracağız. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ne söyledi. Hava alanı sözü verdi. Biz sizi uçuracağız sizi" dedi.

Cebinden çıkarttığı 10 TL'yi havaya kaldıran Bakan Yazıcı, milliyetçiliğin ülke ekonomisini IMF'nin ipoteği altına koymak olmadığını ifade ederek "Biz milliyetçiliğin, vatanperverliğin sözünü değil icraatını yapıyoruz. Yaptığımız yatırımları, hizmetinize sunduğumuz imkanları elbette ki sizlere ait kaynaklar ile yapıyoruz. Bir taraftan da Türkiye ekonomisini büyütüyoruz. Tüccarımızın, esnaf ve sanatkarımızın önündeki engelleri kaldırıyor, onların daha fazla kazanmalarını, dava fazla vergi ödemek sureti ile milletin kasasının dolmasını ve dolan kasanın da hizmete dönmesini hedefliyoruz. Böyle yürüyoruz. Heralde hepinizin cebinde az çok para vardır. Şu 10 Lira. Bunun üzerinde sağlı sollu 6 sıfır olduğu günleri unutmayın. Bunun değeri yoktu. Bir ülkenin parasının değeri o ülkenin itibarı ile orantılıdır. İşte milliyetçilik budur. Milliyetçilik vatanperverlik Türkiye ekonomisini IMF'nin ipoteği altına koymak değildir" diye konuştu.

Yazıcı ve partililer konuşmanın ardından miting alanını MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in düzenleyeceği mitinge bırakmak üzere alandan ayrıldılar. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement