Halil Özcan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Halil Özcan Seçim Sonuçları

Halil Özcan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI belediye başkan adayı olan Halil Özcan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde CHP AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI belediye başkan adayı olan Halil Özcan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Halil Özcan isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI adayı Halil Özcan kimdir? CHP AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI adayı Halil Özcan yüzde kaç oy aldı?

Halil Özcan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI belediye başkan adayı olarak gösterilen Halil Özcan BAŞMAKÇI ilçesinde % 32,33 oranında oy almıştır. BAŞMAKÇI ilçesinde % 32,33 oranında oy olan Halil Özcan adlı CHP adayı toplamda 1.169 adet oy sayısına ulaştı.

Halil Özcan Kimdir?

Halil Özcan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Afyonkarahisar Başmakçı Belediye Başkan Adayı oldu.

AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Halil Özcan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement