Manisa'da Terör Operasyonu! HDP'li İlçe Başkanı Gözaltı Alındı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Terör Operasyonu! HDP'li İlçe Başkanı Gözaltı Alındı

Manisa\'da Terör Operasyonu! HDP\'li İlçe Başkanı Gözaltı Alındı

Saruhanlı'da yapılan terör operasyonunda, HDP Saruhanlı ilçe eş başkanı ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

19.10.2015 11:49  Güncelleme: 12:10

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'ndeki terör örgütü operasyonunda, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Saruhanlı ilçe eş başkanı ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

GECE BASKINI YAPILDI

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 03.30 sıralarında, Kurtuluş Mahallesi'ndeki HDP Saruhanlı ilçe binası ile bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyona, 450 polis ve 1 toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) da katıldı.

14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen arama esnasında parti binasının bulunduğu iş merkezi ve çevresine giriş ve çıkışlar durduruldu. Operasyonda HDP İlçe Eş Başkanı S.B. ile yöneticilerin de aralarında bulunduğu 14 kişi, 'terör örgütüne üye olmak', 'terör örgütünün sempatizanlığını yapmak' ve 'polise motolofkokteyliyle saldırmak' suçlamalarıyla gözaltına alındı.

SİLAH VE DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ

HDP ilçe binası ve gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise 4 tabanca ile terör örgütü PKK'ya ait örgütsel dokümanlar ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Terör Operasyonu! HDP'li İlçe Başkanı Gözaltı Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cello: Bunlar bir numarali PKK lilar varya Bu hdp liler. 13 7 Yanıtla
  • HAKAN: HALA HDP = PKK BUNU BİLMEYEN BİR TANE VATANDAŞ VARYA GİTSİN AKIL SAĞLIĞINI KONTROL ETTİRSİN..... 3 2 Yanıtla

Advertisement