Hıdır Irgat Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hıdır Irgat Seçim Sonuçları

Hıdır Irgat Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti MARDİN SAVUR belediye başkan adayı olan Hıdır Irgat isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti MARDİN SAVUR belediye başkan adayı olan Hıdır Irgat isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. MARDİN SAVUR ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Hıdır Irgat isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti MARDİN SAVUR adayı Hıdır Irgat kimdir? İyi Parti MARDİN SAVUR adayı Hıdır Irgat yüzde kaç oy aldı?

Hıdır Irgat Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti MARDİN SAVUR belediye başkan adayı olarak gösterilen Hıdır Irgat SAVUR ilçesinde % 1,17 oranında oy almıştır. SAVUR ilçesinde % 1,17 oranında oy olan Hıdır Irgat adlı İyi Parti adayı toplamda 140 adet oy sayısına ulaştı.

MARDİN SAVUR ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hıdır Irgat Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement