ICF Türkiye, 23 Eylül'de Koçluk Buluşmalarını Başlatıyor - Son Dakika
Güncel

ICF Türkiye, 23 Eylül'de Koçluk Buluşmalarını Başlatıyor

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği, 'Koçluk Buluşmaları'nı başlatıyor.

17.09.2014 11:27

Koçluk Buluşmaları'nın ilki 23 Eylül'de Bahçeşehir Üniversite'sinde PERYON işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Hayatın her alanı ile temas eden koçluk mesleğinin, kurumsal yapılardaki yansımalarının konu alınacağı buluşma serisinin birincisi "İnsan Kaynakları ve Yetenek Yönetiminde Koçluk" konusuna odaklanacak.

İş dünyasından değerli pek çok profesyonelin bir araya geleceği I. Koçluk Buluşması'nda "Yetenek Yönetimi ve Koçluk" konulu bir panel ile "Yeniden Yapılanma ve Küçülme Sürecinde Koçluk" konulu bir söyleşi düzenlenecek.

Prestijli koçluk organizasyonu ICF - International Coach Federation'ın Türkiye yapılanması Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (UPKD – ICF Türkiye), hayatın her alanı ile temas eden koçluk mesleğinin kurumsal yapılar içindeki yansımalarının masaya yatırılacağı Koçluk Buluşmaları'nı başlatıyor.

Farklı sektörler ve alanlardaki kurumların koçluk uygulamaları, koçluk ihtiyaçları ve koçluk çözümleri üzerine odaklanacak buluşmalarının ilki, insan kaynakları departmanlarının koçluk mesleğine olan bakışını sorgulayacak.
PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği işbirliğiyle 23 Eylül 2014, Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş Yerleşkesi, Türkan Şoray Salonu'nda gerçekleştirilecek buluşma "İnsan Kaynakları ve Yetenek Yönetiminde Koçluk" temasına odaklanacak.

Açılış konuşması UPKD – ICF Türkiye Başkanı Naci Demiral tarafından yapılacak buluşma kapsamında "Yetenek Yönetimi ve Koçluk" konulu bir panel de düzenlenecek. CARREFOURSA İK Direktörü, İcra Kurulu Üyesi Asena Yalınız, BAYER İK Eğitim Yöneticisi Biran Yılancıoğlu, VODAFONE Türkiye Yetenek Geliştirme Direktörü Bülent Bayram ve PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Çağlayan Aktaş'ın panelist olarak katılacağı panelin moderatörlüğünü Hürriyet İK Editörü, Gazeteci Burcu Özçelik yapacak.

Buluşmanın ikinci bölümünde ise "Yeniden Yapılanma ve Küçülme Sürecinde Koçluk" konulu bir söyleşi düzenlenecek. Vaka odaklı gerçekleşecek olan söyleşide DELPHI Automotive Systems Türkiye Eski Ülke Direktörü, Yönetici Koçu Cenk Doğru söz alacak. Soru ve cevaplarla I.Koçluk Buluşması son bulacak.

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) hakkında bilgi almak için www.icfturkey.org adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ICF Türkiye, 23 Eylül'de Koçluk Buluşmalarını Başlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement