İkbal, Suriye'deki Oyuna Dikkat Çekti - Son Dakika
Güncel

İkbal, Suriye'deki Oyuna Dikkat Çekti

İkbal, Suriye\'deki Oyuna Dikkat Çekti

İkbal, "Amerika silahların bir kısmını hem PYD'ye hem DAEŞ'e ellerine geçecek şekilde uçaklardan atmıştı.

16.05.2016 18:18

Mülteci durumuna düşen yüzbinlerce Kobanili Kürtler gerek Türkiye ve gerekse halkımız büyük ölçüde yardım ederek, meydana gelecek çok büyük bir felaketin önüne geçti" dedi.
Medya Yazarlar Derneği Rabia Meydanı'nda toplanarak Kobani ile ilgili bir basın açıklaması yapacaktı. Ancak belirtilen alana belirtilen saatte yeterli kişi gelmeyince birlik Başkan Abdülkadir İkbal tek başına basın açıklaması yaptı.
Medya Yazarlar Derneği Başkanı Abdülkadir İkbal basın açıklaması öncesi Kobani'de çekildiğini söylediği fotoğrafları basın mensuplarıyla paylaştı.

İKBAL: HER GECENİN BİR SABAHI HER KIŞIN BİR BAHARI VAR
İkbal, yaptığı basın açıklamasında, "Amerika DAEŞ'i Kobani ile Akçakale arasındaki asfalt yolda durdurabilirdi. Ama yapmadı. DAEŞ Kobani'ye girdikten sonra yukarıdan bombaları yağdırdı. Hatta o zaman Amerika silahların bir kısmını hem PYD'ye hem DAEŞ'e ellerine geçecek şekilde uçaklardan atmıştı. Mülteci durumuna düşen yüz binlerce Kobanili Kürtlere gerek Türkiye ve gerekse halkımız büyük ölçüde yardım ederek, meydana gelecek çok büyük bir felaketin önüne geçti. Ayrıca on binlerce mülteci Avrupa ülkelerine gitmek için Akdeniz ve Ege'nin sularında ölüm kalım savaşı verdi ancak yüzlercesi o denizlerde bütün dünyanın gözleri önünde boğularak hayatlarını kaybetti. Ne acı gerçektir ki, hala aşağıda Müslümanları birbirine kırdıran Amerika yukarıdan hiçbir askerinin burnu kanamadan bombalarını atmaya devam ediyor. Gün olur devran döner ve insanlık bunun hesabını bir gün mutlaka sorar. Her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı var" dedi. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İkbal, Suriye'deki Oyuna Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement