İlk Hayranları Klip Arkadaşları - Son Dakika
Güncel

İlk Hayranları Klip Arkadaşları

İlk Hayranları Klip Arkadaşları

"Sürgün Olsam" isimli ilk albümünü Kasım ayı içerisinde müzik severlere sunacak olan Tutku Kip çalışmalarını hızlandırdı.

22.11.2014 13:37  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Albümle aynı adı taşıyan ve söz, müzik Tutku Kip imzası taşıyan "Sürgün Olsam" isimli esere başarılı isim Yekta Özbilen'in yönetmenliğinde ilk klip çalışmasını da yaptı. Adapazarı'nda, 35 kişilik bir yardımcı oyuncu katılımıyla sahne performansı şeklinde çekilen klip çalışması hayli eğlenceli geçti.

Hedefe giden yolda emin adımlarla ilerlemek istediğini her fırsatta dile getiren Tutku Kip, şarkısı ve sahnedeki sevimli tavırlarıyla setteki herkesi kendine hayran bıraktı. Pop tarzındaki "Sürgün Olsam" isimli şarkının içindeki oryantal ritimler, yardımcı oyuncuları coştururken gerçekçi bir eğlence ortamı oluşturdu. Sahnede Tutku Kip'i izleyerek coşan Yardımcı oyuncular, klip çalışmasını iş olmaktan çıkarıp eğlenceye dönüştürdüler. Çalışma araları ve çekim sonunda klip arkadaşlarının yoğun ilgisine sevecen tavırlarıyla cevap veren Tutku Kip, sahne çalışmalarına albüm piyasaya çıkar çıkmaz başlayacağını, sahnede olmayı ve izleyicinin sıcak ilgisini çok özlediğini de ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Hayranları Klip Arkadaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement