İnegöl Belediyesporlu Minikler Minderden Başarıyla Döndü - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesporlu Minikler Minderden Başarıyla Döndü

İnegöl Belediyesporlu Minikler Minderden Başarıyla Döndü

Valilik Kupası Minikler Serbest Güreş Şampiyonasına 6 sporcu ile katılan İnegöl Belediyespor turnuvayı 3. olarak bitirerek 3. lük madalyası aldı.

03.01.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28-29 Aralık tarihleri arasında Bursa'da düzenlenen Valilik Kupası Minikler Serbest Güreş Şampiyonasına 6 sporcu ile katılan İnegöl Belediyespor turnuvayı 3. olarak bitirerek 3. lük madalyası aldı.

Türkiye Güreş Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Spor Salonu'nda 16 kulüpten 520 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonaya 1999-2003 doğumlu sporcular katıldı.
Vali Münir Karaloğlu ile güreş federasyonu başkanı Hamza Yerlikaya'nın da izlediği ve minik sporcuların birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Gürsu Belediye birinci, Kestel Belediyesi ikinci, İnegöl Belediyespor üçüncü olurken Bursa DSİ spor kulübü dördüncü oldu.

Turnuvada; 26 kg da Âdem Uçgun birinci, 35 kg da Ahmet İskender ikinci, 29 kg da Alişan Cahayev üçüncü, 35 kg da Azim Şah Muradov üçüncü, 47 kg da Murat Asfıyev üçüncü, 66 kg da Bahtiyar Kadım ise yine üçüncülük elde etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesporlu Minikler Minderden Başarıyla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement