İzmir'de Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Kar Yağışı

Görüntü Dökümü : -İzmir-Manisa yolu Sabuncubeli geçidindeki kar temizleme çalışmalarından detaylar, -Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile röp - İzmir-Manisa yolundaki kar yağışı nedeniyle trafik, Turgutlu ve Menemen ilçeleri üzerinden sağlanıyor İzmir'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İzmir-Manisa arasındaki Spil Geçidi trafiğe kapatıldı.

18.01.2016 14:10

Görüntü Dökümü :

-İzmir- Manisa yolu Sabuncubeli geçidindeki kar temizleme çalışmalarından detaylar,

-Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile röp - İzmir-Manisa yolundaki kar yağışı nedeniyle trafik, Turgutlu ve Menemen ilçeleri üzerinden sağlanıyor

İzmir'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İzmir-Manisa arasındaki Spil Geçidi trafiğe kapatıldı. Araçlar, Menemen ve Turgutlu yollarına yönlendiriliyor.

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir-Manisa karayolunu, kar yağışı ve Spil Geçidi'nde araçların kayması nedeniyle trafiğe kapattıklarını söyledi.

İzmir yönünden gelen araçları Turgutlu istikametine, Manisa'dan gelen araçları ise Menemen yoluna yönlendirdiklerini belirten Uraloğlu, "Yolu temizledikten ve trafik akışını güvenli hale getirdikten sonra yolu tekrar açacağız" diye konuştu.

Bir tırın kayması sonrası yolun trafiğe kapanması nedeniyle İzmir'in Bornova ilçesinde trafik yoğunluğu oluştu. Kar yağışının devam ettiği Manisa'da karayolları ekipleri, İzmir - İstanbul yolunu açık tutmak için çalışma yapıyor. Kırkağaç ilçesindeki Gelenbe mevkisinde trafik kontrollü olarak veriliyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre ise İzmir'in merkezinde karla karışık, yüksek kesimlerle kuzey ve doğu ilçelerinde ise kar şeklinde etkili olan yağışın öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement