İzmir Emıtt 2015'te Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir Emıtt 2015'te Tanıtıldı

İzmir Emıtt 2015\'te Tanıtıldı

İzmir, İstanbul’da gerçekleşen 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı.

23.01.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir, İstanbul'da gerçekleşen 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı. Fuarda, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine İzmir tanıtıldı.

İstanbul'da gerçekleşen 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine İzmir'in tanıtımı yapıldı. İzmir'in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran Alaçatı ve Seferihisar evlerini çağrıştıran mavi renk ağırlıklı standı beğenildi.

Türkiye'de, Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük fuarlarından biri olan EMITT'in yapılıyor olmasını çok önemsediklerini ifade eden İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, "İzmir'in, dünyadaki marka bilinirliğini artırmak amacıyla turizm fuarlarına katılımını önemli görüyorum" dedi.

İZKA'nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte yaklaşık 60 kişilik bir heyetle fuara katıldıklarını anlatan Toprak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'i, ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerine anlattık. Fuar öncesinde İZKA'nın yapmış olduğu toplantılarda belediyelere ve sektör temsilcilerine EMITT Fuarına birlikte katılım çağrısı yapıldı ve davete icabet eden belediye ve sektör temsilcileriyle fuara katıldık. Turizm denince akla İzmir geliyor. Sadece deniz turizmi değil; kültür turizminden, termal turizme kadar birçok turizm çeşidine ev sahipliği yapabiliyoruz. Burada İzmir çatısı altında tek elden, bütünsel bir tanıtım çalışması yapıyor olmak İzmir'in marka değerinizi artırıyor. Burada asıl görev turizm sektörüne düşüyor. İzmir Kalkınma Ajansı olarak sektöre stant imkanı sağladık. Sektörün de etkin tanıtım ve profesyonel işbirlikleriyle kente ekonomik açıdan fayda sağlayacak sonuçlar oluşturmasını bekliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir Emıtt 2015'te Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement