Kaymakam Fırat Tel Kırma Ve 3d Resim Sergisini Açtı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Fırat Tel Kırma Ve 3d Resim Sergisini Açtı

Akçakale Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü tarafından Tel kırma ve 3D resim sergisi Kaymakam Eyüp FIRAT Tarafından açılışı Gerçekleştirdi.

20.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sportif faaliyetler kapsamında 32 takımın katıldığı "Başkanlık Kupası" Futbol Karşılaşmalarının startını verdi.

Başkanlık Kupası için 32 takım yaklaşık 550 sporcusu ile müracaatta bulunurken toplamda 64 maç gerçekleşecek. Seydişehir'in uzak yakın 55 mahallesinden katılım olurken 18 yaş ve üstü oyunculardan oluşuyor.
Seydişehir'de bu tür sportif faaliyetlerin vesilesi, beraberlik ve kaynaşma için düzenlendiğini belirten Başkan Tutal, "Sosyal hayatta insanlar birbirinden uzaklaşıyor. Bu hafta Kutlu Doğum Haftası. Kardeşliğin, merhametin, birlik ve beraberliğin ön plana çıkarıldığı günler ve haftalardayız. Kaynaşmaya vesile olması, insanlarımızın, gençlerimizin birbirlerini tanımaları, ilçemizde kardeşlik duygularının daha da pekişmesi amacıyla böyle bir "Başkanlık Kupası" düzenledik." Dedi.
Beklentilerin çok üzerinde; 32 takımla maçlara başlandığını belirten Başkan Tutal, "Seydişehir'de farklı kurumlar, köyler, kasabalar; artık yeni mahallelerimiz 32 takım çıkarttılar. Bu sportif faaliyetin ilçemize hayırlar getirmesini; kardeşlik duygularını pekiştirmesini diliyorum." Dedi.

Başkan Mehmet Tutal sahada ilk şutu atıp, takımlara başarılar dileyerek açılışı yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Fırat Tel Kırma Ve 3d Resim Sergisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement