Kayseri'de Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Kaçak Sigara Operasyonu

Kayseri\'de Kaçak Sigara Operasyonu

Kayseri'de polisin yaptığı operasyonlarda, toplam 28 bin 890 paket kaçak sigara ele geçirildi.

08.10.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de polisin yaptığı operasyonlarda, toplam 28 bin 890 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Kayseri- Malatya yolu üzerinde durdurulan K.İ.'nin kullandığı araçta yapılan aramada, arka kısımda siyah poşetler içerisinde değişik markalarda toplam 6 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Araca el konulurken, şüpheli K.İ., işlem yapıldıktan sonra salıverildi.

Öte yandan, A.M.Ö'nün Kayseri'ye kaçak sigara getirerek evinde depoladığı ve araç ile dağıtım yapacağı yönünde bilgiler alınması üzerine başlatılan çalışmalarda, söz konusu araç, Köşk Mahallesi'nde durduruldu. Araçta yapılan aramada suç unsuruna rastlanılmazken, A.M.Ö'nün evinde ve bahçedeki kömürlükte toplam 6 bin 540 paket kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheli A.M.Ö, hakkında işlem yapıldıktan sonra bırakıldı.

Ayrıca, yabancı uyruklu kişilerin araçla kente kaçak sigara getirecekleri yönünde bilgiler alınması üzerine söz konusu araç, Yavuzlar Mahallesinde durdurulmak istendi. Polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan kişiler, polisin takibi sonucu yabancı uyruklu şüpheliler Y.A.H ve F.M yakalandı. Şüphelilerin terk ettiği araçta yapılan aramada 4 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara ve sigaraların naklinde kullanılan araca el konuldu. Şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

Bu arada, durumundan şüphelenilen açık kasa kamyonette yapılan aramada, aracın kasa alt kısmına özel olarak yapılmış zulalı bölümde değişik markalarda toplam 11 bin 850 paket kaçak sigara bulundu. Araç sürücüsü E.K ve yolcu olarak bulunan S.K gözaltına alındı. Şüpheliler, gönderildikleri mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement