Kemer'de Kadınlar Farkındalık Yaratmak İçin Futbol Oynadı - Son Dakika
Güncel

Kemer'de Kadınlar Farkındalık Yaratmak İçin Futbol Oynadı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Halı saha maçından görüntüler Antalya'nın Kemer ilçesinde kadınlar farkındalık yaratmak için futbol oynadı.

18.05.2016 13:08

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Halı saha maçından görüntüler Antalya'nın Kemer ilçesinde kadınlar farkındalık yaratmak için futbol oynadı.

Kemer'de bir halı sahada futbol oynayan kadınlar,erkeklere taş çıkartıyor. Kemer Belediyesi tarafından farkındalık yaratmak amacıyla belediyede çalışan kadınlar, futbol takımı kurarak halı saha maçı yaptı.

Ortaya koydukları futbolla adeta erkeklere taş çıkartan kadınlar, izleyenlerden de alkış aldı. Futbolun sadece erkeklere ait bir spor olmadığını göstermeye çalışan kadınlar, her platformda başarılı olabileceklerini anlattı.

Altın Nar ile Yeşil Bahçe takımları arasında oynanan maçın başlama vuruşunu Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül ile Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elmas Demir yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yaptığı açıklamada, bu tarz organizasyonların birlik ve beraberliği perçinlediğini belirterek, bundan sonra daha farklı etkinliklerde yapacaklarını kaydetti.

Özel kalem personeli Yeşim Kurga yaptığı açıklamada, genelde erkeklerin bu tür organizasyonlarda yer aldığını, erkeklerden daha iyi futbol oynayabileceklerini göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Mali Hizmetler personeli Damla Çelik ise futbolun sadece erkek oyunu olmadığını anlatarak, kadınların her platformda mücadele edebileceklerini ve bunu başaracaklarını söyledi. Amaçlarının sosyal farkındalık yaratmak olduğunu dile getiren Çelik, güzel bir etkinlik yaptıklarını ve böyle organizasyonların her zaman olması gerektiğini kaydetti.

Muhasebe biriminde çalışan İrem Karatekin de, futbol hakkında hiçbir şey bilmedikleri halde cesaret ederek sahaya çıktıklarını belirterek, amaçlarının spor yapmak olduğunu aktardı.

Karşılaşma Altın Nar takımının Yeşil 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

Kemer\'de Kadınlar Farkındalık Yaratmak İçin Futbol Oynadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kemer'de Kadınlar Farkındalık Yaratmak İçin Futbol Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement