Kesimoğlu ''Toprak İş Aş Gelecek Demek'' - Son Dakika
Güncel

Kesimoğlu ''Toprak İş Aş Gelecek Demek''

Pınarhisar'a bağlı Kaynarca Beldesi arazilerinde son 1 yıldır özel bir şirket tarafından süren toprak alımlarının önüne geçmek için halk yoğun bir çaba gösteriyor.

19.08.2015 11:10

Kaynarca'da yaşanan toprak alımlarına karşı düzenlenen basın açıklamasına destek veren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ''Toprak iş, aş, gelecek demek, çocuklarımıza bırakacağımız bir miras demek. Biz bu topraklarımıza sahip çıkmalıyız'' diye konuştu.

Başta Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker olmak üzere, Kaynarca halkı ve diğer civar köy halkı toprak alımlarının önüne geçmek için mücadelelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Kaynarca'da düzenlenen basın açıklamasına destek veren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, burada yaptığı konuşmada ortak paydalarının topraklarına sahip çıkmaları olduğunu vurguladı.

Kesimoğlu '' Her birimizin ortak paydası toprak. Bugün buralarda siyaseti düşmanlığı ve tüm her şeyi bir kenara bırakıp toprağımızı savunuyoruz. Toprak iş, aş, gelecek demek, çocuklarımıza bırakacağımız bir miras demek. Biz bu topraklarımıza sahip çıkmalıyız. Karşı tarafın yaptığı iş ney, para kazanmak. Bunlara dur diyeceğiz. Hep beraber dur diyeceğiz. Her zaman karşılarında duracağız. Sevgili hemşehrilerim bu mücadelede kendinizi sakın yalnız hissetmeyin. Bakın 7 yaşındaki çocuklarımız da burada 82 yaşındaki ninemizde bastonu ile burada. Geçmişimize ve geleceğe sahip çıkacağız. Toprağın kıymetini çok çok iyi bilen, toprağının uğruna canını vermiş bir milletin fertleri olarak, yedisinden yetmişine gerektiğinde yine bu uğurda gözünü bile kırpmayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kesimoğlu ''Toprak İş Aş Gelecek Demek'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement