Kırıkkale 23 Kilo Eroinle Yakalanan 5 İranlı?dan 3?ü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale 23 Kilo Eroinle Yakalanan 5 İranlı?dan 3?ü Tutuklandı

Kırıkkale 23 Kilo Eroinle Yakalanan 5 İranlı?dan 3?ü Tutuklandı

23 kilo eroinle yakalanan 5 İranlı'dan 3'ü tutuklandı KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, İran plakalı otomobilde satışa hazır 23 kilo eroin ile gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanırken, 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

21.02.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 kilo eroinle yakalanan 5 İranlı'dan 3'ü tutuklandı

KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, İran plakalı otomobilde satışa hazır 23 kilo eroin ile gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanırken, 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale polisi, Kırıkkale- Samsun çevre yolunda dün yaptıkları operasyonda İran plakalı iki otomobili durdurdu. Polisin düzenlediği operasyonda, plakası verilmeyen bir otomobilin gizli bölmelerinde özel eğitimli narkotik köpeği 'Leydi' ile yapılan aramada, satışa hazır paketler halinde 23 kilo eroin ele geçirildi. İran plakalı diğer otomobilin ise eroin bulunan araca öncülük ettiği belirlenmişti.

İran plakalı 2 otomobilde bulunan bu ülke vatandaşı 5 kişi gözaltına alınmalarının ardından bugün mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme zanlılardan B.T (27), S.T (25) ve S.T (29) tutuklayarak Delice Kapalı Ceza Evine gönderirken, evli oldukları belirtilen F.T (29) ve karısı N.E (24) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale 23 Kilo Eroinle Yakalanan 5 İranlı?dan 3?ü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement