Koca Katliamında', Ölü Sayısı 3'e Yükseldi (2) - Son Dakika
Güncel

Koca Katliamında', Ölü Sayısı 3'e Yükseldi (2)

Koca Katliamında\', Ölü Sayısı 3\'e Yükseldi (2)

Eşini, ANNESİ VE KARDEŞİNİ KAYBETTİ Aksaray'da 34 yaşındaki Çetin Yazgı, eniştesi Hakan Özbulduk'un katliamı sonucu eşi Filiz Yazgı, annesi Sevda Yazgı ve ablası Gonca Özbulduk'u kaybetti.

13.07.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşini, ANNESİ VE KARDEŞİNİ KAYBETTİ

Aksaray'da 34 yaşındaki Çetin Yazgı, eniştesi Hakan Özbulduk'un katliamı sonucu eşi Filiz Yazgı, annesi Sevda Yazgı ve ablası Gonca Özbulduk'u kaybetti. Eniştesinin, katliamı planlı yaptığını öne süren 3 çocuk babası Çetin Yazgı, eniştesi Hakan Özbulduk'un, Kayseri'den Aksaray'a, kardeşleri U. ve E.Ö. ile geldiğini öne sürdü. Olay sırasında Aksaray'da olduğunu belirten Yazgı, şöyle dedi:

"Bunlar planlı gelmiş. Evimi bastılar. Eşimi vurdular, bacımı vurdular, anamı vurdular. Hakan Özbulduk, U.Ö. ve E.Ö. bunların hepsi kardeş. Bunların hepsi bizi sıkıştırıyorlardı."

Filiz Yazgı ve Gonca Özbulduk'un cenazeleri bugün sabah saatlerinde köy mezarlığında yan yana defnedildi. Tedavi altında iken hayatını kaybeden anneleri Sevda Yazgı'nın cenazesi ise Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından kızı ve gelinin yanına defnedileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koca Katliamında', Ölü Sayısı 3'e Yükseldi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement