Kocaeli'de Müşteri Dehşeti! "Buyrun Efendim" Demeyen Kuruyemişçiyi Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Müşteri Dehşeti! "Buyrun Efendim" Demeyen Kuruyemişçiyi Bıçakladı

Kocaeli'de tatlı ve kuruyemiş satışının yapıldığı iş yerine gelen müşteri, "Neden buyrun efendim demiyorsun" diyerek tartıştığı iş yeri çalışanını bıçakladı.

14.02.2018 14:07  Güncelleme: 17:12

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, tatlı ve kuruyemiş satışının yapıldığı iş yerine gelen adam, 'Neden buyrun efendim demiyorsun' diyerek tartıştığı iş yeri çalışanını bacağından bıçakladı.

"NEDEN BUYRUN EFENDİM DEMİYORSUN"

Pazar günü akşam saatlerinde Çayırova Fatih Caddesi'nde bulunan tatlı ve kuruyemiş satışının yapıldığı iş yerinde meydana gelen olayda, iş yerine gelen bir adam iş yeri çalışanı 20 yaşındaki Faruk Taşpınar'a 'Neden buyrun efendim demiyorsun' diyerek tepki gösterdi.

Kocaeli'de Müşteri Dehşeti!

Kimliği belirsiz kişi daha sonra Faruk Taşpınar'ı dışarı çağırdı. İş yerinin önünde yaşanan tartışmanın ardından cebinden bıçağı çıkaran adam Faruk Taşpınar'ın sol bacağına sapladıktan sonra hızla olay yerinden koşarak kaçtı. Acı içerisinde kıvranan Faruk Taşpınar'ın yanına gelenler tampon yapması için peçete verdi. Taşpınar özel bir hastaneye götürülerek tedavi edildi

"İŞİNİ BİTİR ŞÖYLE GEL, SENİNLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Taşpınar polise verdiği ifadesinde, İş yerine gelen kişiyi tanımıyorum. 'Buyurun efendim' demediğim için beni azarladı. 'İşini bitir de şöyle gel. Seninle görüşeceğiz' dedi.

Kocaeli'de Müşteri Dehşeti!

Bir süre dışarı çıkmadım. Kişinin gitmediğini, dükkanın önünde beklediğini görünce mecburen dışarı çıktım. Dışarı çıkınca küfür etti, ben de elimle kendisini ittim. O sırada cebinden bıçağı çıkarıp sol bacağıma sapladı dedi. Polis, Faruk Taşpınar'ın şikayeti üzerine olayın ardından kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kocaeli\'de Müşteri Dehşeti! "Buyrun Efendim" Demeyen Kuruyemişçiyi Bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Müşteri Dehşeti! 'Buyrun Efendim' Demeyen Kuruyemişçiyi Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ALİ: idammmmmmm 15 0 Yanıtla
  • Samet: Samsunda dogru dürüst samsun lu Bile yok köyler hariç bilginize 0 3 Yanıtla
  • Mephistom : Yinemi samsun... 0 3 Yanıtla
    Son : Yanlız kocaeli yazıyor samsun değil 1 0
  • Nerde adalet: Nerde gece bekcileri nerde polis nerde muhtarlar 3 0 Yanıtla
  • Yanii: Olan olaylari sehirlere bağlayan cahiller buna ne diceksiniz bu sehiridemi haritadan silelim 2 0 Yanıtla
  • gerçek: SELAMUNALEYKÜM diyoruz bazı iş yeri sahipleri selamı bile almıyor ama buda adam selam almıyor diye bıçaklanmaz bir daha alış veriş yapmazsın öyle biriylede karşılaşmazsın bu kadar basit bıçaklamak nedir cahil 2 0 Yanıtla
  • Cemil: ARKADAŞLAR MİLLET GEÇİM SIKINTISINDAN PARASIZLIKTAN BUNALMIŞ KAFAYI YEMİŞ NE OLCAK HER YERDE YABANCILAR SURİYELİLER AFGANLAR UCUZA ÇLŞ TÜRKLER İŞSİZ AÇ GEZİYOR 2 0 Yanıtla
  • yinemi: trabzon... ah ula su karadenizliler 1 0 Yanıtla
    Sln: En az olaylarda karadenizlilerde yaşanıyor ama 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement