Kur'an Kursu Öğrencilerine Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Güncel

Kur'an Kursu Öğrencilerine Sertifikaları Verildi

Kur\'an Kursu Öğrencilerine Sertifikaları Verildi

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi tarafından desteklenen yaz Kur'an kursunda eğitim gören 160 öğrenciye sertifikaları ve çeşitli hediyeler verildi.

15.08.2014 17:33

Siverek Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Siverek Belediyesi ile Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi işbirliği ile açılan yaz Kur'an kursunda 50 gün boyunca eğitim gören ve kursu başarı ile bitiren 65 kız ve 95 erkek öğrenciye başarı sertifikaları ve çeşitli hediyeler verildi.

İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan gençlik merkezinde düzenlenen programın açılış konuşması Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Aslanparçası tarafından yapıldı. Aslanparçası kursu başarı ile tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, kursta büyük katkıları bulunan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından Kuran-ı Kerim'e geçen öğrencilere sertifika ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Program kurs boyunca eğitim veren öğretmenlere plaket verilmesinin ardından son buldu. Programa Siverek Belediye Başkan Vekili Selahattin İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Karadağlı, Siverek İlçe Müftülüğü Vekili Sani Soytürk, Siyar-Der Başkanı Ramazan Baylan, kurs öğretmenleri, öğrenci velileri ile kurs gören öğrenciler katıldı.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kur'an Kursu Öğrencilerine Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement