Marble, İş Bağlantılarına Köprü Oldu - Son Dakika
Güncel

Marble, İş Bağlantılarına Köprü Oldu

Dünyada alanında önde gelen üç büyük fuar arasında yer alan MARBLE, Türkiye'nin en büyük ihracat fuarı olmayı bu yıl da sürdürüyor.

23.03.2012 12:26

Dünyada alanında önde gelen üç büyük fuar arasında yer alan MARBLE, Türkiye'nin en büyük ihracat fuarı olmayı bu yıl da sürdürüyor.

Fuar katılımcıları ile görüşen İzmir Fuarcılık (İZFAŞ) Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs, MARBLE Fuarı'nın ilk iki gününde sektör temsilcilerinin önemli iş bağlantıları yaptığını belirterek, "Henüz ilk gününde yabancı ziyaretçi rekoru kıran MARBLE, kentimize bayram şenliği yaşatıyor. Organizasyonumuz katılımcılarımıza can suyu oldu. Fuarımıza çok farklı ülkelerden farklı pazarlardan ziyaretçiler geldi. Önemli iş bağlantıları kuruldu" dedi. Ağır tonajlı iş makineleri ve mermer işleme makinelerine, ilk

gününden itibaren 'satıldı' levhaları asıldığını ifade eden Örs, "Bunu görmek bizi çok mutlu etti. MARBLE her zaman olduğu gibi bu yıl da sektöre güç verdi. İZFAŞ'a da gurur veriyor" diye konuştu.

Alanında diğer fuarlardan farklı olarak, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri arasında bir köprü olma görevini üstlenen ve doğaltaş sektörünün bayramı olarak gösterilen 18. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, mermer ve doğaltaş sektörünü İzmir'de buluşturdu. 21-24 Mart tarihleri arasında İzmir Kültürpark'ta gerçekleştirilen MARBLE fuarına, 265'i yabancı 1163 firma katılıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marble, İş Bağlantılarına Köprü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement