Marmarisli Miniklerden Yürüyüş - Son Dakika
Güncel

Marmarisli Miniklerden Yürüyüş

Marmarisli Miniklerden Yürüyüş

Marmaris'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ana sınıfı ve ilköğretim okullarında okuyanlardan oluşan yaklaşık bin öğrenci, yürüyüş düzenledi.

22.04.2015 18:52

Marmaris'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ana sınıfı ve ilköğretim okullarında okuyanlardan oluşan yaklaşık bin öğrenci, yürüyüş düzenledi. Protokol üyeleri ile velilerin katılmadığı yürüyüşte; dans kostümleri ve folklor kıyafetli minikler sevimli halleriyle ilgi çekti.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce koordine edilen yürüyüşe; ana sınıfı ve ilkokul 1 ila 4'üncü sınıf arası eğitim gören toplam bin öğrenci katıldı. Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı Ketenci Kavşağı'nda toplanan öğrenciler, büyük Türk Bayrağı ile Atatürk posteri açtı. Ellerindeki Türk bayraklırı, dans kostümleri ve folklor kıyafetleriyle ilgi toplayan sevimli öğrenciler, İzmir ve 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyüşe başladı. Özel Türk Koleji Bando Takımı'nın çaldığı çeşitli marşlara eşlik eden öğrenciler, alkışlandı. Veliler ile yerli ve yabancı turistler, öğrencilerin video ve fotoğraflarını çekti. Balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlar, çocuklara alkışlarla destek verdi.

Öğretmenlerinin gözetiminde üç kilometre mesafedeki Kordon Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na gelen öğrenciler, burada çeşitli dans ve halk oyunu gösterisi sergiledi. Ege, Karadeniz yöresi ile Harmandalı oyunlarını oynayan öğrencilerie veliler, gururla izledi.

Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "Her yıl 23 Nisan kutlaması açılış yürüyüş ilçe protokolü ve velilerin katılımıyla gerçekleştiriliyordu. Bu yıl sadece çocukların katıldığı yürüyüş düzenledik" bilgisini verdi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmarisli Miniklerden Yürüyüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement