Milletvekili Şanverdi'den Gazetecilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Şanverdi'den Gazetecilere Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

04.09.2018 15:33

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Şanverdi, beraberinde AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan'la cemiyet binasına geldi.

Burada gazetecilerle buluşan Şanverdi, yaptığı konuşmada, ülkede ekonomik bir savaş olduğunu ve birlik beraberlikle bunun üstesinden geleceklerini belirtti.

Türkiye'nin çok sıkıntılar atlattığını ve bu zorlukları da atlatacağını vurgulayan Şanverdi, "Daha önce Reyhanlı patlaması, Gezi Olayları, 17- 25 Aralık olayları üst üste geldi, yetmedi 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi oldu. Türk halkı birlik beraberlik içerisinde 81 milyon insanımızla en zor günleri atlattık. Türkiye'nin üzerinde oynanan bu oyunları da birlik beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

İdlib sorunu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Hüseyin Şanverdi, "Sizlerin de bildiği gibi İdlib'de oynanan bir oyun var. İdlib bölgesinde yaşayan 3,5 - 4 milyon insanımız, komşumuz var. Bu bölgeyi daha da karıştırmak için Esad'ın büyük oyunları var. Bu oyunları bozacağız. İdlib'e operasyon olmasını istemiyoruz. Oradaki insanlar zor şartlarda yaşamasına rağmen şartları daha da zorlaştırılmaya çalışılıyor. " ifadelerini kullandı.

Yerel seçim süreci ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Şanverdi, yerel seçimlerde hedeflerinin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Şanverdi'den Gazetecilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement