Muğla'nın Büyükşehir Olmasının Ardından Valilik Hizmet Vakfı'na Devredilen Marmaris'in Selimiye... - Son Dakika
Güncel

Muğla'nın Büyükşehir Olmasının Ardından Valilik Hizmet Vakfı'na Devredilen Marmaris'in Selimiye...

Muğla\'nın Büyükşehir Olmasının Ardından Valilik Hizmet Vakfı\'na Devredilen Marmaris\'in Selimiye...

Yetki KARMAŞASI Selimiye Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şener Öztekin, 2003 yılından bu yana iskeleyi kullandıklarını belirterek hangi kuruma dilekçe yazmaları gerektiğini bilmediklerini söyledi.

02.07.2014 11:14

Yetki KARMAŞASI

Selimiye Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şener Öztekin, 2003 yılından bu yana iskeleyi kullandıklarını belirterek hangi kuruma dilekçe yazmaları gerektiğini bilmediklerini söyledi. Öztekin, Bulunduğumuz yer Marmaris Belediyesi'ne ait ama iskeleyi Valilik almış. Dilekçemizi bile nereye yazacağımızı bilmiyoruz. Muhtarlık binasının altındaki duş ve tuvaletler kapalı. Tekne tuvaletlerin mevcut kapasitesi var. O dolunca otomatik olarak ya denize boşaltacak ya da TURMEPA teknesinin gelmesini bekleyeceğiz. Mağdur durumdayız dedi. HALKIN TEK TUVALETİ KAPALI

Selimiye'de Osman's Palace Restoran'da çalışan Erkul Kestiş, Selimiye'ye gelen yerli ve yabancı turistlerin akşamüzeri gezmeye çıktıklarında kendi veya çocuklarının tuvalet ihtiyaçlarını giderecek yer sorduklarını belirterek Halka açık tek tuvalet şimdi kapalı. Kime ne diyeceğimizi şaşırdık dedi. Sahilde turistik eşya satan stant işletmecisi Serap Özçelik günün yaklaşık 10 saatini iskele çevresinde geçirdiklerini söyleyerek umuma açık bir tuvalet ve duş ihtiyacına dikkat çekti. Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan ise tuvaletlerde denize sızdırma olduğu için fosseptik yapılacağını ve zorunlu olarak tuvaletleri kapattıklarını ifade etti. Tuvaletlerin belediyenin kafeteryasına ait olduğunu da hatırlatan Kaplan, iskeledeki yetki karmaşasının bir an önce giderilerek bu tür sıkıntıların ortadan kalkması gerektiğini dile getirdi.

---KUTU--

BAŞBAKAN'IN İSTEĞİ ÜZERİNE YAPILMIŞTI

2006 yılı ekim ayında, Ramazan ayı sonlarında dinlenmek için Marmaris'in Bördübet bölgesindeki Golden Key Otel'e yerleşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı'nı da Marmaris'te geçirdi. Erdoğan, 30 kişilik bir grupla, temiz denizi, bol balığı ile ünlü Selimiye Köyü'nde Sardunya Restoran İskelesi'ne tekneden zorlukla inince köyün 15 yıllık muhtarı Bayram Şahin'in dile getirdiği sıkıntılarda önceliği iskeleye tanıdı. Başbakan'ın talimatıyla Özel Çevre Fonu'ndan köye 750 bin TL ödenek gönderildi. 21 Mart 2007'de yapımına başlanan 64 tekne bağlama kapasiteli 120 metre uzunluk, 2.72 metre genişliğinde yüzer iskele, iki ayda tamamlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'nın Büyükşehir Olmasının Ardından Valilik Hizmet Vakfı'na Devredilen Marmaris'in Selimiye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement