Muhtarlar, Başkanla Kondisyon Depoladı - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar, Başkanla Kondisyon Depoladı

Muhtarlar, Başkanla Kondisyon Depoladı

Başkanla sabah sporunun konukları muhtarlar oldu.

24.08.2013 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi'de Muhtarlar Sahaya İndi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın, hafta sonlarında Ziraat Parkında düzenli olarak gerçekleştirdiği sabah sporunun bu haftaki konukları, Osmangazi Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri oldu. Başkanla birlikte sabah sporuna katılan muhtarları, yaklaşan yerel seçimler öncesi kondisyon depolamak için sahaya indiklerini söylediler.

Karaman Mahallesi Ziraat Parkında sabah 8'de başlayan başkanla sabah sporuna, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Çukurca Mahalle Muhtarı Sayit Çetin, Bursa'da yarım asırdır muhtarlık yapan ve muhtarların duayen isimlerinden Karaman Mahalle muhtarı Ziya Demir, Koğukçınar Mahalle Muhtarı Sait Ergen, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy, Yunuseli Muhtarı İbrahim Bahar, Doğanevler Muhtarı Emin Özkurt, Soğanlı muhtarı Adem Asa, Başaran muhtarı İsmail Yılmazlar ile Yenibağlar muhtarı Basri Sönmez katıldı.

Belediye başkan yardımcıları ile belediye bürokratları ve vatandaşların da katıldığı sabah sporu, 900 metrelik yürüyüş parkurundaki 5 turluk yürüyüşün ardından kültür-fizik hareketleri ile son buldu. Spor sonrası birlikte içilen sabah çorbasına ise, Doğanevler Muhtarı Emin Özkurt'un, Türk sinemasının Eşref Kolçak, Kadir Savun, Cihan Ünal ve Sümer Tilmaç gibi unutulmaz isimleri ile birlikte, figüran olarak rol aldığı filmlerde yaşadığı komik anılar damga vurdu.

Oldukça neşeli geçen sohbetin sonunda Başkan Dündar, "Başarı için birlikte hareket etmek, karşılıklı istişarede bulunmak şart. Bunun yanında kondisyonda çok önemli. Muhtarlarımız bu gün Ziraat Parkında sahaya inerek, kondisyon açıklarını tamamlama yolunda ilk adımı attılar. Her ne kadar bazılarında kondisyon eksikliği var gibi görünse de, kısa sürede bu açıklarını kapatacaklarına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlar, Başkanla Kondisyon Depoladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement