Muş'ta Kar Festivalle Eğlenceye Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Kar Festivalle Eğlenceye Dönüştü

Muş'ta kar festivalle eğlenceye dönüştüMUŞ Gençlik Meclisi öncülüğünde düzenlenen 2'nci Uluslararası Muş Kar Festivaline katılanlar, eğlenceye doydu.

20.02.2017 11:56

Muş'ta kar festivalle eğlenceye dönüştü

MUŞ Gençlik Meclisi öncülüğünde düzenlenen 2'nci Uluslararası Muş Kar Festivaline katılanlar, eğlenceye doydu.

Valilik, Belediye, Alparslan Üniversitesi ile Muş Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destek verdiği Muş Kar Festivaline çok sayıda vatandaş ve üniversiteli öğrenci katıldı. Güzeldağ Kayak Merkezinde yapılan organizasyonda kayak, voleybol ve paraşüt turnuvaları düzenlendi. Gençler festivalde halay çekmeye doymadı. Kar festivaline katılanlara öğle vakti mangalda pişirilen sucukla ekmek ve tatlı ikram edildi.

Karı eğlenceye dönüştürdüklerini ve bu tarz etkinliklere önem vereceklerini beliren Belediye Başkanı Feyat Asya, "Karın bildiğimiz sefalet olmaktan çıkıp, eğlence aracı olduğunu bugün burada görüyoruz. Dostlarla, gönül dostlarıyla bu meydan da buluşmanın neşesini ve sevincini yaşıyoruz. Muş'un kadim medeniyetlere ev sahipliği yaptığından ötürü hak ettiği şekilde temsil edilmesine katkı sağlayan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muş\'ta Kar Festivalle Eğlenceye Dönüştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Kar Festivalle Eğlenceye Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement