Nazımiye'deki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Nazımiye'deki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (2)

Nazımiye\'deki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (2)

İLÇEDE SESSİZLİK HAKİMTunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmaların izleri de ortaya çıktı.

23.08.2016 20:37

İLÇEDE SESSİZLİK HAKİM

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmaların izleri de ortaya çıktı. Sessizliğin hakim olduğu ilçede, az sayıda vatandaşın evlerinden çıktıkları gözlenirken, esnaf da hasar gören işyerlerinde temizlik çalışması yaptı. Çatışmalar sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını taşıyan parkıın tabelasına da kurşunlar isabet etti.

Nazımiyeliler, çatışma sırasında korkuya kapıldıklarını, bir daha böyle bir durumu yaşamak istemediklerini söyledi.

ZORLA GİRDİKLERİ EVLERDEN SALDIRMIŞLAR

Nazımiye'ye sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerin bir kısmının zorla vatandaşların evlerine girerek, buradan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına roketatar ve ağır makineli silahlarla yaklaşık 2 saat saldırdıkları ortaya çıktı. Güvenlik güçlerinin sivil vatandaşların zarar görmemesi için büyük bir titizlik gösterdiği belirtildi. İlçenin tam ortasında bulunan 5 katlı İlçe Emniyet Amirliği binasının dört cephesinin de kurşun izleriyle hasar gördüğü ortaya çıktı. Binada bulunan polislerin yoğun ateş altına aldıkları PKK'lıları emniyete yaklaştırmadıkları belirtildi.

Çatışmaya katılan bir güvenlik görevlisi, "Biz canımız pahasına buraları koruduk. 2 terörist emniyetin bahçesine kadar geldi, el bombası attı. Hastaneye kaçmaya çalışırken, emniyete 10 metre mesafede öldürdük. Biz hep buralarda kalacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazımiye'deki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement