Okmeydanı'nda 'Berkin Elvan' Eylemine Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'nda 'Berkin Elvan' Eylemine Polis Müdahalesi

Okmeydanı’nda toplanan bir grup, Berkin Elvan’ın gaz fişeğiyle başından vurulduğu sokağı kapatıp, eylem yapmak isteyince polis müdahale etti.

23.01.2015 15:25

Okmeydanı'nda toplanan bir grup, Berkin Elvan'ın gaz fişeğiyle başından vurulduğu sokağı kapatıp, eylem yapmak isteyince polis müdahale etti. Müdahale sırasında sokakta bulunan çocuklar ve vatandaşların gazdan etkilendiği görüldü.

Liselilerin de aralarında bulunduğu bir grup, karne günü nedeniyle Berkin Elvan'ın başından gaz fişeğiyle vurulduğu sokakta toplandı.

"Berkin'in hesabı mahşere kalmayacak" yazılı pankartlar açan grup, yolu kapatıp, bir süre halay çekti. Bölgede önlem alan polis, dağılmaları yönünde grubu uyardı. Ancak grubun eyleme devam etmesi üzerine polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Polisin müdahalesine göstericiler havaifişek ve molotofkokteylleriyle karşılık verdi. Yaşanan müdahale sırasında çevrede bulunan çocuklar ve vatandaşlar gazdan etkilendi.

Polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahalesi sonrası göstericiler ara sokaklara dağıldı. Grubu dağıtan polis yoldaki pankartları topladı. Bu sırada bir polis helikopteri de havadan bölgeyi taradı.

Öte yandan, müdahale sırasında çevik kuvvet polisiyle birlikte Özel Tim'in de hazır bulunduğu görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda 'Berkin Elvan' Eylemine Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement