Onur Akay Çanakkale Ton TV'ye Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Onur Akay Çanakkale Ton TV'ye Geliyor!

Onur Akay Çanakkale Ton TV\'ye Geliyor!

Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin dünyasının Felaket Tellalı olarak ün yapan, Türk sanat müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay'dan Çanakkalelilere sürpriz.

02.08.2017 17:59  Güncelleme: 18:00

Ton TV'de yayınlanan ve Şık Hasan olarak tanınan Hasan Özkan'ın sunduğu ve ses sanatçısı Mükerrem Ayık'ın sevilen şarkıları ile renk kattığı "Gönül Besteleri" isimli program, Türk sanat müziğinin en etkileyici seslerinden Onur Akay'ı konuk ediyor.

ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ'Nİ ZİYARET EDECEK!

3 Ağustos Perşembe günü saat 14:30 ve 16:30 saatleri arasında Çanakkale stüdyolarından canlı olarak yayınlanacak programda, albümlerinde yer alan ve İstanbul Ağlıyor gibi sevilen şarkılarını seslendirecek olan ünlü ses sanatçısı Onur Akay, canlı okuyacağı Türk sanat müziği repertuarıyla da müzikseverlere doyumsuz dakikalar yaşatacak. Akay, program sonrasında ise Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret edecek.

ZEKİ MÜREN'DEN SUAT SAYIN'A…

Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça'nın öğrencisi olan ve TRT repertuarında çok sayıda eseri yer alan Onur Akay'ın, 13 yaşındayken yaptığı "Gönlümdeki Bahar" adlı ilk bestesinin sözleri ise Zeki Müren'e ait. Semahat Özdenses'ten Necdet Tokatlıoğlu'na, Zeki Müren'den Suat Sayın'a kadar çok sayıda unutulmayacak bestekâr ve sanatçı ile çalışan ve ortak eserler veren Onur Akay'ın eserleri, TRT sanatçıları ve ünlü isimler tarafından albümlerde ve canlı yayınlarda okundu. Konservatuar mezunu olan sanatçı, 90'lı yıllarda "İstanbul Ağlıyor" şarkısıyla tanınmıştı. Sanat Güneşimiz Zeki Müren'in doğum günü olan 6 Aralık tarihi ise, Onur Akay'ın TRT Müzik'te yaptığı öneri ile ilk defa 2012 yılında, "Türk Sanat Müziği Günü" olarak kutlandı ve bu sene 6. kez kutlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Akay Çanakkale Ton TV'ye Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement