OSMANİYE'DE SAĞANAK; İŞ YERLERİNİ SU BASTI, ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ (2) - Son Dakika
Güncel

OSMANİYE'DE SAĞANAK; İŞ YERLERİNİ SU BASTI, ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ (2)

OSMANİYE\'DE SAĞANAK; İŞ YERLERİNİ SU BASTI, ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ (2)

'METRUK BİNA YIKILDI, 3 İŞ YERİNİN DE KISMEN ÇATISI ÇÖKTÜ'Osmaniye İl AFAD Müdürü Serhat Bulut, akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle metruk bir binanın yıkıldığını, 3 iş yerinin çatısının kısmen çöktüğünü, kentteki iki hastanenin ve çok sayıda evin bodrumlarında su...

24.06.2022 23:30  Güncelleme: 00:21

'METRUK BİNA YIKILDI, 3 İŞ YERİNİN DE KISMEN ÇATISI ÇÖKTÜ'

Osmaniye İl AFAD Müdürü Serhat Bulut, akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle metruk bir binanın yıkıldığını, 3 iş yerinin çatısının kısmen çöktüğünü, kentteki iki hastanenin ve çok sayıda evin bodrumlarında su baskınları meydana geldiğini, ölen ve yaralanan kimsenin olmadığını bildirdi.

215 adet ev, iş yeri, ahır ve alt geçitte su baskını ihbarının alındığını belirten İl AFAD Müdürü Serhat Bulut, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Söz konusu yağışlardan dolayı ilimizde can kaybı ve yaralı yoktur. Şu ana kadar metruk 1 adet bina yıkıldı, 3 işyerinin çatısı kısmen çöktü, genelde evlerin bodrum katlarını su bastı. İlimizde 2 hastanenin bodrum katlarını su basması ve elektrik kesintisi nedeniyle AFAD tarafından jenaratör desteği sağlandı. Saat 20.20 itibariyle yağmur durmuş olup, süreç hassasiyetle takip edilmektedir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel OSMANİYE'DE SAĞANAK; İŞ YERLERİNİ SU BASTI, ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement