Oyuncu Nejat İşler'in Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Nejat İşler'in Sağlık Durumu

Oyuncu Nejat İşler\'in Sağlık Durumu

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çuhadaroğlu: "Yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında hastamızın solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maske ile sürdürülmesine karar verilmiştir" "Hastamız, solunum cihazına bağlı olmadığı için ailesiyle yorucu olmayan kısa konuşmalar.

30.01.2014 12:45

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Nejat İşler'in, yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maskeyle sürdürülmesine karar verildiğini bildirdi.

Yazılı açıklama yapan Çuhadaroğlu, İşler'in 22 Ocak'tan beri hastanelerinin yoğun bakım servisinde tedavi gördüğünü hatırlattı.

Çuhadaroğlu, şunları kaydetti:

"Yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında hastamızın solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maske ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Hastamız, solunum cihazına bağlı olmadığı için ailesiyle yorucu olmayan kısa konuşmalar yapabilmektedir. Ayrıca çoklu organ yetmezliği sorunu şu aşamada ortadan kalkmıştır. Ancak solunum cihazı desteği olmadan yürütülen tedavisi, bir süre daha yoğun bakım servisinde sürdürülecektir."

Tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastanın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmediğini aktaran Çuhadaroğlu, yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayış göstermesini istedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oyuncu Nejat İşler'in Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement