Pendik'teki 2 Ölümlü Silahlı Çatışmada 6 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Pendik'teki 2 Ölümlü Silahlı Çatışmada 6 Kişi Tutuklandı

Pendik\'teki 2 Ölümlü Silahlı Çatışmada 6 Kişi Tutuklandı

Pendik'te 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan uzun namlulu bir silahın kullanıldığı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

21.01.2015 13:14

Pendik'te 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan uzun namlulu bir silahın kullanıldığı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 6 kişi  tutuklandı. Çatışmanın işyeri önüne park edilen bir araç yüzünden başlayan kavganın ardından çıktığı öğrenildi.

Kaynarca, Cemal Gürsel Caddesi'ndeki meydana gelen olayda bir inşaat firması ile oto kiralama firması çalışanları arasında başlayan kavganın ardından,  taraflar birbirine ateş etmişti. Uzun namlulu silah ve tabancaların kullanıldığı olayın ardından yaralılar, Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesi ile Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmıştı. Ancak olayda ağır yaralanan Oğuzhan Yılmaz ve Taylan Olgun hayatlarını kaybetmişlerdi.

Olayla ilgili soruşturma yapan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın dükkan önüne araç park etmek yüzünden çıkan kavga sonucu olduğunu belirledi. Tedavilerinin ardından Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheliler Kadir F., Kerem F., Burak V., Hüseyin K., Sedat A. ve Gökhan K. poliste verdiği ifadelerinde, kavganın ardından herkesin birbirine ateş etmeye başladığını, kendilerini korumaya çalıştıklarını söylediler. Öte yandan şüphelilerle birlikte ele geçen uzun namlulu bir tüfek ile iki tabanca incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderildi. Poliste işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pendik'teki 2 Ölümlü Silahlı Çatışmada 6 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement