Rafsancani'den "Vahdet ve Kardeşlik" Vurgulu Taziye Mesajı / Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın... - Son Dakika
Güncel

Rafsancani'den "Vahdet ve Kardeşlik" Vurgulu Taziye Mesajı / Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın...

DMTK Başkanı Rafsancani, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz'in vefatı nedeniyle yayınladığı taziye mesajında İslam dünyası, İran ve Suudi Arabistan için "vahdet ve kardeşlik" vurgusu yaptı.

23.01.2015 17:47

İran'da Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi (DMTK) Başkanı Haşimi Rafsancani, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Rafsancani'nin kendisine ait internet sitesinde Kral Abdullah'ın yerine geçen Kral Selman bin Abdulaziz'e hitaben yazdığı mesajında, "Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın vefatı dolayısıyla, dost Suudi Arabistan halkı ve devlet yöneticilerine başsağlığı, Yüce Allah'dan merhuma rahmet, ailesi ve hanedanı için sabır vermesini diliyorum" ifadelerine yer verildi.

Rafsancani mesajında şunları kaydetti:

"Zat-ı alilerine İslami öğretiler ışığında, İslam dünyası ve İran ile Suudi Arabistan arasında vahdet, saadet, birlikte yaşama ve kardeşliği güçlendirme çabalarında başarılar diliyorum".

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz, 3 haftadan beri tedavi gördüğü hastanede dün gece vefat etmişti. - Tahran

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rafsancani'den 'Vahdet ve Kardeşlik' Vurgulu Taziye Mesajı / Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement