Şahinbey'in 25 Bininci Bebeğine 'Hoş Geldin' Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Şahinbey'in 25 Bininci Bebeğine 'Hoş Geldin' Ziyareti

Şahinbey\'in 25 Bininci Bebeğine \'Hoş Geldin\' Ziyareti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’de oturan ve yeni doğan bebeklerin evlerinde ziyaret edildiği, ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında 25 bininci bebeği ziyaret etti.

18.01.2015 13:04

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'de oturan ve yeni doğan bebeklerin evlerinde ziyaret edildiği, 'Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında 25 bininci bebeği ziyaret etti.

Barak mahallesinde oturan Öztürk ailesini ziyaret eden, Başkan Tahmazoğlu, yeni doğan Mehmet Ali bebeğe hoş geldin dedi. Asiye ve Mehmet Öztürk çiftinin dördüncü çocuğu olan Mehmet Ali Öztürk'ü kucağına alan Başkan Tahmazoğlu, bebeğe altın taktı. Başkan Tahmazoğlu aileye ise "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Şahinbey Belediyesi tarafından verilen hediyeleri takdim etti.

Hoş Geldin Bebek ekibinde bulunan sağlık uzmanı da anne Asiye Öztürk'e gebelik sonrası yapılması gereken konular hakkında bilgi vererek, bebeğin anne sütüyle beslenmesinin önemini anlatı.

"AMACIMIZ SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK"

Şahinbey Belediyesi tarafından 2011 yılından bu yana yürütülen Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında 25 bin aileyi evlerinde ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu. şunları söyledi:

"Bugün 25 bininci bebeğimize yaptığımız ziyaretin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'de ilk defa yaptığımız proje ile Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nün de destekleriyle her doğan bebek evinde ekiplerimiz tarafından ziyaret ediliyor. Ekipte bulunan ebe tarafından anne sütünün önemi, bebeğin aşıları gibi hususlar anneye iletiliyor. Burada ki amaç hem annelerimizi bilgilendirmek, hem de sağlıklı bir nesil yetiştirmek için annelerimize yardımcı olmak. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak bebeklerimize çeşitli hediyeler veriyoruz. Bu projemiz vatandaşlarımız da çok beğendiklerini ifade ediyorlar."

Baba Mehmet Öztürk, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Anne Asiye Öztürk de, kendilerini ziyaret eden ekipte bulunan ebenin kendisine çok yararlı bilgiler anlattığını belirterek, "Kapımız çalınınca çok şaşırdık. Şahinbey Belediyesi'nden gelen ekipler, çocuğumuzun sağlıklı bir şekilde gelişimi için bize gerekli bilgileri verdiler. Başkanımızdan Allah razı olsun. çok güzel bir proje yapmışlar. Bu proje ailelere çok yardımcı oluyor" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şahinbey'in 25 Bininci Bebeğine 'Hoş Geldin' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement