Salihli ve Demirci'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Salihli ve Demirci'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Salihli ve Demirci\'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Manisa’nın Salihli ve Demirci ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni başladı.

28.10.2017 17:01

Manisa'nın Salihli ve Demirci ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni başladı.

Salihli'de Atatürk Anıtı'ndaki törende, Kaymakamlık çelengini Kaymakam Turgut Çelenkoğlu sunarken, Binbaşı Kamil Karameşe Garnizon Komutanlığı çelengini, Belediye Başkanı Zeki Kayda da Salihli Belediyesi çelengini anıta sundu. Çelenk sunum töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu. Törene Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rahim Burak Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, belediye başkan yardımcıları, esnaf odası, kooperatif ve dernek başkanları ile siyasi parti temsilcileri, gaziler ve daire müdürleri katıldı

Demirci'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Manisa'nın Demirci ilçesinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Törene, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Cumhuriyet Başsavcısı Barış Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Okan Doğan, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire amirleri, okul müdürleri ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık ve belediye başkanlığı çelenklerinin sunulmasının saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Öte yandan kutlama programına 29 Ekim Pazar günü saat 09.30'da Kaymakamlık makamında, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol tarafından tebriklerin kabulü ile devam edilecek. Ardından resmi geçit töreni Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Spor Tesisleri'nde yapılacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Salihli ve Demirci'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement