Samsun'da Toplam 23 Hakim ve Savcı Gözaltına Alındı (3) - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Toplam 23 Hakim ve Savcı Gözaltına Alındı (3)

Darbe SORUŞTURMASINDA 19 ŞÜPHELİ FİRAR OLARAK ARANIYORSamsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Adliyesi'nde görevli 42 hakim ve savcıdan 23 şüphelinin yakalandığını 19 şüphelinin firar olarak arandığını belirtti.

17.07.2016 19:13

Darbe SORUŞTURMASINDA 19 ŞÜPHELİ FİRAR OLARAK ARANIYOR

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Adliyesi'nde görevli 42 hakim ve savcıdan 23 şüphelinin yakalandığını 19 şüphelinin firar olarak arandığını belirtti. Vali Şahin'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

" Bafra Adliyesi'nde görevli 5 hakim ve savcılardan 2 şüpheli yakalanmış, Çarşamba Adliyesi'nde görevli 5 hakim ve savcılardan 2 şüpheli yakalanmış, Havza Adliyesi'nde görevli 4 hakim ve savcılardan 4 şüpheli yakalanmış, Vezirköprü Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılardan 2 şüpheli yakalanmış, Terme Adliyesi'nde görevli 1 hakim şüpheli ile ilgili adres tespiti yapılarak Kayseri ili ile yazışması yapılmıştır. Ayrıca ihbar üzerine 19 Mayıs ilçesinde Diyarbakır Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılardan 2 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şüphelilerin adli işlemlerin tamamlanması için gerekli çalışmalar yapılmakta olup, yapılan soruşturma ile ilgili arama ve firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Toplam 23 Hakim ve Savcı Gözaltına Alındı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement